Mamince

Mamince

Anotace: ....zítra slaví kulaté výročí a tak než dorazím jedno vyznání......

Maminko moje milá,
vždy jsi mě pohladila,
stála jsi při mně, když srdce bylo bolavý,
osud mnohdy nebyl ku mě laskavý.

Svou náruč máš vždy připravenou,
když ve smutku se utápím,
nevadí ti, že blůzu nažehlenou,
slzami ti promáčím.

Se mnou se raduješ, rozdáváš smích,
za mnou putuješ, když nemám sil.
Moudrou radu tvou si vyslechnu ráda,
vím, že nade vše je drahá.

Celý život mě na cestě provázíš,
vždy pro nás dvě něco nové nacházíš.
Někdy jsem byla vzdorná a chtěla své prosadit,
neřekla jsi ni slova,měla jsi ustaranou líc.

Maminko moje milá,
v srdci mém své místo máš,
jen přeji si abys byla
s námi tu napořád.

Den tvého zrození se kvapem blíží,
přání po slunci posílám, do nebe vzhlížím,
ať sílu, zdraví a štěstí máš
bolest a smutek už nikdy nepoznáš.

Svou náruč já teď tobě nastavuju,,
ať budeš veselá, zdravá,
smutná nebo nemocná,
pokaždé u tebe budu

Tvá dcera zdárná i nezdárná
Autor Tamara, 30.04.2011
Přečteno 583x
Tipy 24
Poslední tipující: casla, vodnař, poustevník Jirka, H.I.L., René Vulkán, šuměnka, EM EM, Jiná, Juan Francesco de Faro, Maryje..., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Krásná.

30.04.2011 21:33:00 | EM EM

Strašně milá básnička, tak nějak mě dojala.Maminka bude mít velikou radost, přeji též hodně zdraví a štěstí do dalších let.

30.04.2011 15:05:00 | CULIKATÁ

Krásný Tami...tak mamince všechno nej...
...x...
Ps..zítra má narozeniny i moje dcera)

30.04.2011 14:34:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí