Falešná kamarádka

Falešná kamarádka

Anotace: lidé se mění

Snažíš se nás rozeštvat?
Líbí se ti slzy?
Nevěřím ti
Nevěřím, že tě to mrzí

Myslíš si, že měčem sekáš trny
Však s nimi padají u růží květy
Chtěla by sis vytvořit nové světy
A rozehnat nás v hvězdný prach

Vytrhej mi vlasy z hlavy
Vytrhni mi srdce z těla
Vždyť tohle je to, co si chtěla

Kdysi snad věřila sem
V tvoje libá slova
Ale teď bodají mě
Zas a znova

Zavřu dveře, okna
Všechny přístupy k mému domu
Věřila sem ti
Jenže komu?

tvoje závist
žádných mezí nezná
měj se hezky
kamarádko falešná
Autor Metal Lady, 30.04.2011
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí