Vír chtění

Vír chtění

Anotace: ...A všechno, co je, již dávno není...

Poskládat za sebe
Slova všech básní
Našeho světa se záštitou
Jiné reality
A sáhnout si na nebe,
Když se rozjasní
Za cestou spletitou
V odlesku duhové duality.

Chceš víc a o míň žádáš,
Když v modlitebním rouchu
Verše vyššímu principu skládáš.

Založit věčný plamen
S obrazy tajných lásek
Zapomenutých
V poli sedmikrásek
A požehnat mu vlastní „Amen“.

Chceš nic a všechno dáváš
Do vzkazů křídel poštovních holubů,
Jimž noční ukolébavkou
Uprostřed slunečních dnů máváš.

Pokusit se najít směr
Uprostřed vírů zapomnění,
Když den ani noc není
A všechno se s kroky mění.

Chceš, stále ještě chceš
A v tichu pokoje na zdi
Svá přání maluješ.
A doufáš.

Ještě pořád doufáš…
Autor Denael, 30.04.2011
Přečteno 274x
Tipy 20
Poslední tipující: jvacl, Emmelia, Gabrielle, Niky88, hatlapatla, labuť, strašidýlko-střapatý, Kars, Mraveneček, Chancer, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chceš víc a o míň žádáš,
Když v modlitebním rouchu
Verše vyššímu principu skládáš.

Založit věčný plamen
S obrazy tajných lásek
Zapomenutých
V poli sedmikrásek
A požehnat mu vlastní „Amen“.

Chceš nic a všechno dáváš
Do vzkazů křídel poštovních holubů,
Jimž noční ukolébavkou
Uprostřed slunečních dnů máváš.

..jednoznačně ST! :)

01.05.2011 20:22:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí