Poezie--Dyk dík

Poezie--Dyk dík

Anotace: Ne-obecný subnázor:-))

Honosné obleky metafor
pro myšlenky co jinak nezní
ušité z vánice napříč hor
kde sníh je jen pařák letní.

Proč bych měl mlhou zakrývat
co pojmenuji rád
vlastní název ignorovat,
když odér úst,je z huby smrad?

místo pravdy oblbovat.

Návod do slovních hříček,právě ty
neznáš verbální jednoduchost
snahou o pointu básníku prokletý
a když nikdo nečte tě
rád svedeš to na neznalost.

A nebo jinak:

panensky zkažena
loutna vzkvétá
vina tím žena
v reálu světa.


Jinými slovy:

Ženský vědí jak na chlapy:-))

Pochopil by mě někdo z toho prvního???
Autor Marcone, 30.04.2011
Přečteno 277x
Tipy 14
Poslední tipující: H.I.L., NikitaNikaT., hatlapatla, Azure angel, Květka Š., Kett, Juan Francesco de Faro, Maryje...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky za nápovědu:)
....
panensky zkažena
loutna vzkvétá
vina tím žena
v reálu světa.
.....ach jo :)

30.04.2011 20:14:00 | Maryje...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí