Žít jen pro krásu

Žít jen pro krásu

Anotace: ...(je to opravdu hřích? :) )

Nemiluji
...
Se zavřenýma očima jen sním
o Tvé kráse
(potají)

Nemiluji
....
Jen blázni to dovedou
Já svírám Tvou ruku
na nádraží a nenechám
Tě odejít

Mlčím
protože poslouchám co mi řeknou
Tvé oči

Nemiluji
...
(!!!)

Snad jen trochu prosím
Boha

abys žádala vše
jen ne abych Tě miloval

protože jsem se rozhodl
pro Tebe

ŽÍT
Autor Jasmin de Paris, 30.04.2011
Přečteno 292x
Tipy 27
Poslední tipující: Lea Aura, PetTulak, Gabrielle, Juan Francesco de Faro, hatlapatla, labuť, hašlerka, Stoneman, CULIKATÁ, Jiná, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí