Umírajici můza

Umírajici můza

Anotace: ....

Moje můza leží na jednotce intenzivní péče
s naprosto prostou diagnózou
zadušení city.
To moje city usilují o její život.

V naprostem tichu vyplouvá na povrch
ta nejhorší, nejkrásnejší, nejkrutejší láska.
Co bodá a trapí a ničí...
Co dělá svet krásnejší...

Staženej žaludek a pocit na zvracenĺ
bohužel dnes ne z přežrání.
A v hlave bordel,
naprosto stejnej jako v mojí skříni.

Bolest, radodt, smutek, touha,
žal a utrpení.
Má můza je mrtvá
Já jsem mrtvá...
Autor Striptérka, 01.05.2011
Přečteno 225x
Tipy 9
Poslední tipující: Quigleika, Radek.oslov.Šafárik, Maryje..., V.N.Losinský, hatlapatla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Používáš šílené obraty...

01.05.2011 10:08:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí