Našemu Jiříčkovi

Našemu Jiříčkovi

Anotace: Od maminky a od tatínka.

V sobotu na čarodky,
my měli krásný den.
Náš osmiletý synek,
svýho králička,
vystavit si šel.
Byli jsme s ním,
to se ví,
společně výstavu,
jsme si užili.
Vystavil jednoho,
domů přivezl dva,
nám králičí sezo'na, začala.
Co by jsme neudělali,pro naše dítě,
když s jeho miláčky,
ho vidíte.
Ani nevíte,
jak je to krásný,
jak něžně chová je a
je tak št'astný.
K těm chlupatým ušáčkům,
zrodila se v něm láska,
nevinná,čistá a
hrozně krásná.
Přejeme Ti Jiříku,
at' dlouho Ti vydrží a
s králíčkama,
vše se Ti vydaří.
Autor EM EM, 01.05.2011
Přečteno 246x
Tipy 12
Poslední tipující: Gabrielle, Tamara, Emmelia, CULIKATÁ, NikitaNikaT., Bona
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Libí se mi...a Jiříček Vás určitě potěšil :-)

01.05.2011 19:44:00 | Tamara

Milá básnička.

01.05.2011 14:20:00 | CULIKATÁ

Milé a příjemné počtení. Z jedné radosti, jsou hnele dvě.

01.05.2011 12:53:00 | NikitaNikaT.

máte doma malého chovatele :-)). Krásná, milující, od srdíčka...ST***

01.05.2011 12:47:00 | Bona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí