O návratu

O návratu

Anotace: ab

O návratu

Do bijících vln oceánů
Do větru v křídlech kormoránů
Do hroudy z níž sám vyrůstáš
Do srdce v kterém není zášť

Do hltu vína v horkém dni
Do vědra s vodou na studni
Do jemných chloupků na tvé tváři
Do vůně lesa v půlce září

Do čistých peřin od babičky
Do pomalého svitu svíčky
Do lásky co chce přímo jit

Do ospalého čmeláka.
Jen do mě už mě neláká
příště se znovu narodit
Autor trentatre, 01.05.2011
Přečteno 326x
Tipy 12
Poslední tipující: Bambulka, Gabrielle, Tamara, CULIKATÁ, NikitaNikaT., Bona, TetaKazi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...
odmotáváš pomalu jako klubko
...

a dokud někdo nebude "chodit v Tvých botách", nemůže vědět, proč už "ne do sebe" ...
...
zamyšlené, smutné ...ST ...

21.05.2011 13:11:00 | Bambulka

Slůvek není třeba, z Tvého dílka já odnáším si víc, než dalo by se čekat.

01.05.2011 13:15:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí