Na skotské svatbě

Na skotské svatbě

Anotace: modlila jsem se k bohům, aby pršelo, a oni mě vyslyšeli... 30/4/2011 (den poté)

Nevěsta byla krásná
jako divoženka
s korunkou z břečťanu
lesní víla
s havraními vlasy
a ženich v kiltu
zářil štěstím

Pršelo darem od bohů
vymodlená bouře
v rozesmátém průvodu
bubny zněly s píšťalami
svatebčanům do kroku

Pršelo z nebe z očí mých
opuštěné srdce
pláče štěstím za ty dva
vílu s mužem
léta nespoutaným

Navždy spolu
navždy věrní
před bohy
ve spirále času
ztrácí se věnce z břečťanu

Ztrácí se smutek
ve džbánu vína
v řadě kroků na andro
sukně i kilty rozevláté
ruce v tanci
jedna vedle druhé
až do půlnoci
do zapomnění...

Ráno vstaneš a uvidíš
už nejsi sám
teď už jsi její
ano ano ano
veris dulcis
mon ami
Autor Kristine Clary-Aldringen, 01.05.2011
Přečteno 283x
Tipy 37
Poslední tipující: Alien.v.v.s., vlcatko, Princezna.Smutněnka, jedam, Psavec, Elisha, Findë, Niky88, Šepot ve větru, Vlk v rouše, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvěle popsaná atmosféra

04.05.2011 19:59:00 | Elisha

..dobrý..

01.05.2011 12:48:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí