Světlo do tmy svlečené

Světlo do tmy svlečené

Anotace: ..

Sbírka: Nahota

V nespoutané vášni
naprosto
bez zábran
vstupuješ mi do snů
mnou nepozván
do mysli vůně tvá
i přes moji hráz
vstupuje
každým dnem
víc a víc snáz
na zdech
si nahými
prstíky maluji
náčrtky svlečené kůže
v záclonách
skrývá se
můj poslední
vzdech
a další za ním
přijít ještě
může
...
v nahotě
na míru střižené
odpočívá
má kůže nahá
světlo
je do tmy svlečené
sladce mi voní
a tichounce zpívá
...
Autor TedelyBear, 01.05.2011
Přečteno 322x
Tipy 16
Poslední tipující: Jiná, hatlapatla, Kars, Sweet KiWi, Tamara, Zefi, Květka Š., CULIKATÁ, Bona, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úžasné

02.05.2011 07:58:00 | Kars

Jemňoučce mi zní....ST***

01.05.2011 19:18:00 | Tamara

Jemně a lehce zní...

01.05.2011 13:47:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí