my

my

Anotace: je to básen o sebedůveře dá se říci proste o lidech o živote a o me a o mích pocitech ohlodne sebeduvery za pravopisne chyby se kdyztak omlouvam

Sbírka: moje básně

jsme jako tma s kouskem světla
já jsem se v životě mnohokrát spletla
viděla jsem v sobě čistou tmu,
která bloudila v tunelu snů.
to světlo je naše duše,
duše která v sobě krásu ukrývá
však bohužel lidí nevěřících v sebe přibývá.
když o tom přemýšlím,srdce mi bije na sto uderů.
v životě poznáme na sto krát nevěru,
však také i důvěru,přátelství či krásu.
každou noc slyšívám tisíce hlasů.
volají o pomoc,i oni touží poznat sami sebe.
proč země nemůže býti jako nebe,
avšak ted už vím kdo jsem,
už vím který chci si splnit sen.
Autor čipsy, 01.05.2011
Přečteno 321x
Tipy 4
Poslední tipující: la loba, hatlapatla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nic proti Tvému věku, právě naopak. :-)

03.05.2011 06:25:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí