Nechci mlčet

Nechci mlčet

Anotace: -

Chrličem z mé hlavy
Vytékají názory
A tak nějak je baví
Zatápět obzory

Po kapkách nebo proudem
V korytech - mimo ně
Jsou mým posledním soudem
Směněným za koně

Z úšklebků dotčených
Poznávám, že je zle
Úl, do nějž jsem zas pích
Mě pěkně prožene

Na ústa pás cudnosti
Už měli vymyslet
Filtr vyřčených blbostí
Či mříže na mých rtech

Mlčení je prý zlato
Já netvrdím, že ne
Jenže co stojí za to
To má být vyřčené!
Autor Bolder, 01.05.2011
Přečteno 276x
Tipy 23
Poslední tipující: tato22, strašidýlko-střapatý, labuť, la loba, Xantista, Anjesis, Tamara, Maryje..., Nick Name, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj*~)

01.05.2011 15:07:00 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí