Libušín 2011 (5)

Libušín 2011 (5)

Anotace: .....................

Po velké válce
bitvě, která byla krvavá
jsem zpátky v místech
které miluji
zpátky v Itálii

myslím stále na ni

je to dívka
která je dravá jak dračice
ale se srdcem
nádherným jak
jablko v jarním slunci
na kterém se lesknou
kapky z půlnočního deště

cesty boží jsou nevysvětlitelné
najednou poznávám zlato
na cestě plné prachu
ale není to zlato
za které si něco koupíte
ale zlato co je v srdci…
Autor Vlk v rouše, 01.05.2011
Přečteno 207x
Tipy 20
Poslední tipující: Jiná, NikitaNikaT., CULIKATÁ, labuť, Alain, Juan Francesco de Faro, Dota Slunská, zenge, hašlerka, Lenullinka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na cestách životem... potkáme a potká nás mnohé...

02.05.2011 20:09:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí