Pomoc

Pomoc

Anotace: "K"

Roky v toku odplouvají,
čas si kreslí v tváře mé.
Mysl střípky upoutají,
touhy, přání, nevinné.

Bez mapy se toulám časem,
černota mne pohltí,
když se něchám vést tím hlasem,
který víře nevoní.

V úsměvu se odraz skrývá,
v nitru křičím o pomoc.
Ne vše dobrý konec mívá,
já mám všeho vážné dost.

Pomoc mi.
Autor Analisieren, 01.05.2011
Přečteno 293x
Tipy 3
Poslední tipující: Jiparo, vapiti
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... a na koho, že směřuje ta žádost o pomoc?

05.05.2011 10:17:00 | vapiti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí