Vracím se z Libušína

Vracím se z Libušína

Anotace: ..................

Mořská hladina
zatím je klidná
když si čtu dopisu
od té modrovlásky
piju víno z daleké země
vím, že již jsem znaven
znechucen věčnýma válkami
proti nepřátelům mého rodu

během včerejšího dne
z mého klidného moře
stalo se bouřlivé
pekelně nebezpečné
byl jsem plný krve
jazyk šel rychleji jak má mysl

šavle v mé ruce
řev
všechno ze stolů
skončilo na zemi
zničené talíře
jídla již žerou krysy
šarvátka je na obzoru

najednou klid
proč riskovat své zdraví a čest
proti blbcovi, kterého bych
do zadku nakopat musel

vím, že se vrátím do svého rodného města
již brzo
lehnu si do klína
jedné dívce
z dalekého Řecka
políbím jí

ochutnám znova po letech
lásku za všechny poklady
na světě
Autor Vlk v rouše, 01.05.2011
Přečteno 256x
Tipy 17
Poslední tipující: Issa, Psavec, NikitaNikaT., Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, Gabrielle, Alain, zenge, Sweet KiWi, Lenullinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí