Májová

Májová

Anotace: 800stá báseň.

Byl první máj
den co tolikrát
zamotal mi hlavu
byl jsem chvíli jak démon
a chvíli jak anděl

jedna dívka změnila se
v mých očích způsobem
na který nemůžu zapomenout
začala se měnit
tančila kolem mě hodiny
začala vypadat jak víla

pozdní hodiny
už rozmluvy začínají být
čím dál víc odvážnější
jak jen vypadají její prsa
jak dvě jablíčka
krásná a pevná?

to bych, jsem chtěl zjistit
snad mi to dovolí
nebo aspoň pohlédnout
jí do očí

snad aspoň dovolí mi
proniknout více do jejího srdce
ať zas v mém těle
bude veselé téct
ta má divoká krev
na kterou jsem málem zapomněl
kdy jsem se cítil
že sílu jsem ztratil
mé tělo tu divokou mladost začalo ztrácet
ale s prvním jarním sluncem
znova se objevilo
zas se směju
piji vína bílé jak rozkvetlé stromy
jen mi chybí jí líbat…
Autor Vlk v rouše, 02.05.2011
Přečteno 341x
Tipy 11
Poslední tipující: Lalia Error, Jiná, Psavec, NikitaNikaT., Juan Francesco de Faro, James Libustka, Kristine Clary-Aldringen, Dota Slunská
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jistě chybět brzy nebude... Tvé dílko se mi mocka líbí, dobře čtivé, s citem psané... ST!***

02.05.2011 19:50:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí