Plachetnice

Plachetnice

Anotace: ***

Jo, láska bejvá někdy prevít
učím se znovu s Tebou nebýt
a přesto stále s Tebou jsem
jak okno se svým závěsem

tak sobě stále patříme v tiché bytě
stále se spolu loučíme slovy "chci Tě"
a stále volíme spolu usínání
v domě čtyř stěn za cenu dvou dlaní

Jo, láska bejvá někdy prevít
učím se zase s Tebou nebýt
za oknem Tvým odplouvá plachetnice
na ní dvě srdce co neznaj souřadnice...
Autor had, 02.05.2011
Přečteno 354x
Tipy 11
Poslední tipující: Azure angel, Psavec, Maryje..., Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

-ST... jako ta moje láska :(...

03.05.2011 07:40:00 | Azure angel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí