Jsem proud

Jsem proud

Anotace: Všechno je vším

Jsem proud žíla řeky
jsem peruť uprostřed křídla
jsem světlo překonám věky
jsem zlomek života v lehkosti šídla

Jsem zlatej odstín na těle vážky
jsem zrnko písku na dně jezera
jsem smůla lepím se na podrážky
jsem tklivej akord v písni večera

Držím Tě za ruku cítím Tvou dlaň
vůně Tvý kůže mámí mi mysl
jsem první princ co nezabil saň
aby pak všechno dávalo smysl.
Autor No Shame, 02.05.2011
Přečteno 254x
Tipy 11
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, ŠEDIVÁ MYŠ, la loba, NikitaNikaT., Marcone, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej na Liter.cz!

Skvělý start. ST!***

02.05.2011 19:57:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí