Nevěřím já nevěřím

Nevěřím já nevěřím

Anotace: Přiznání je polehčující okolnost, ale pro mne už návratu není.

Sbírka: Poslední zboží

Houpu se jako mikrofon,
na ztrouchnivělém provázku.
Nevěřím já nevěřím,
do srdce udeřím.

Žiji jako polomrtvý racek.
Jsem duch, jsem klacek.
Nevěřím já nevěřím,
lásku udeřím.

Jsem kořala, jsem vínista.
Jsem pohan a ateista.
Nevěřím já nevěřím,
svědomí udeřím.

Jsem opilý v marnotratnosti,
bez vrásky bez radosti.
Nevěřím já nevěřím,
pocity udeřím

Ptám se pronikavým hlasem.
Ptám se s úžasem.
Kdy udeřím?
Proč lásko?
Proč nevěřím?

Jsem kacíř. Pán verše stvoření
Jsem mistr lží i erotického dvoření.
Nevěřím já nevěřím,
erotiku udeřím.

Nejsem poeta, nejsem básník.
Jsem zlomyslný rulík.
Nevěřím já nevěřím,
ducha udeřím.

Jsem klíčenka na použití.
Jsem dívenka ke zneužití.
Nevěřím já nevěřím,
oheň udeřím.

Znám pokolení v kasuistice.
Jsem rekvinen této republice.
Nevím já nevěřím,
rakev svou udeřím.

Poskakuji jako kozel
Znám svůj úděl.
Autor Kalin, 02.05.2011
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí