Proč??

Proč??

Anotace: jen tak během chvíle nudy

Sbírka: Brak

nechtěl spát a nechtěl bdít,
nechtěl nic, jen někam jít,
nevěděl proč a ani kam,
nevěděl nic a musel se smát,
proč kurva všichni, furt něco chtějí?
proč sakra věci, takhle se dějí?
jak to má zvládat, normálně žít?
když prostě neví jak normální být?
jak si tu ničeho, prostě tak nevšímat?
jak se tu každému, jen sprostě vysmívat?
jak hrabat majetky, hmotné i nijaké?
jak dělat pořádky, kruté a divoké?
proč co je psáno, není i činěno?
co je to se světem, proč je jen pleněno?
jak žít pro přebytek, plnit si kasu?
když jinde pro hlad, chudáci zaplní basu?
co je tak špatného, na poctivosti?
proč je tak ceněné, být lhářem od kosti?
jak se má připravit, na to co prijde?
když neví jistě, zda zítra bude?
už není kam jít, ani kam se schovat,
muže jen snít, v odpadcích přehrabovat.
doufat že nepříjde to, z čeho má strach,
že se zblázní pár blbů a zbude jen prach........
Autor hp.Rick, 02.05.2011
Přečteno 487x
Tipy 7
Poslední tipující: Lo-qui, WoQyX, kytiu, hp.Rick, lullaby
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tahle je nejhezčí - dala bych ti palec nahoru ale tady to jaksi neprovozují :D:D:D

24.01.2013 11:16:14 | kytiu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí