Nová mysl

Nová mysl

Anotace: O tom jak člověka rány posílí, ačkoli platí vysokou cenu... jak ho mění bolest.

Pluje tiše, pluje věčně
V průrvy temná hladina
Cestu svou razí si sečně
Bezděčně
Je jediná?

Ta vědomí záhada
Nutí ve snech, ve výkřiku
Děti k pláči, starce k vzlyku
Se slizkostí hada lačně
Plazí se mi po těle

Tvoje řeči
Tvoje slova
Shodím z sebe vesele

Pluje tiše, pluje věčně
Ta zdánlivě neměnná
Temné vody přeměna
V zákoutích však bez diváků
Skály drtí nekonečně

Buď si jistý, není stejná
Pod povrchem vlastní děje
Hrají souboj beznaděje
S sílou ve mně skrytou
Vůli v mysl mám vyrytou

Tvoje slova
Staré rány
Trávili mě zaživa

Má mysl se zrodí nová

Dnem za dnem, zas a znova
Autor deep inside, 02.05.2011
Přečteno 307x
Tipy 11
Poslední tipující: Blázen Viky, Gabrielle, CULIKATÁ, Trystan ap Tallwch, NikitaNikaT., chicacheca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí