The end

The end

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=QHFK1yKfiGo

a tohle to je konec
ale nezazvoní konec
jelikož to pohádka nebyla
byla to story co mě zabila

ztratil sem všechno
čeho sem si vážil
byl ochoten položit život
když sem to strážil
a ted je mi to k ničemu
všechno sem zkurvil
a ted už zbývá
abych minulost zabil
Autor ostuda lidstva, 03.05.2011
Přečteno 272x
Tipy 1
Poslední tipující: humus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí