Setkání

Setkání

Anotace: ...

Potkal jsem tě kdesi v městečku
ve kterém nešťastně žiji
chtěl jsem ti říkat lásko můj kvítečku
ale ztratil jsem všechnu poezii.

Pak šli jsme spolu nevím kam
snad se mi všechno zdálo
byl jsem tak rozrušen že nešel jsem sám
však přece se to stalo.

Doprovázel jsem tě skoro k obzoru
pak jsi se rozloučila
já se jen díval někam nahoru
než hvězda zapadla a vzpomínka mi zbyla.

Vím spěchala jsi za jiným
osaměle jsem se vrátil
ze všeho zbyl už pouhopouhý dým
snad jsem se někde ztratil.
Autor Skalsky Pavel, 03.05.2011
Přečteno 311x
Tipy 36
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Surralis, jitka.svobodova, PrinceznaHeliovýchbalonků, Maryje..., la loba, Gabrielle, NikitaNikaT., Niky88, modrá..., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zamyšlenkově bolavé...

04.05.2011 09:48:00 | NikitaNikaT.

...třeba se zase potkáte
a dáte si čaj o páté...
Líbí!

03.05.2011 17:05:00 | modrá...

krásná moc

ST

03.05.2011 14:58:00 | Mbonita

Ale zase je z toho taková skvoSTná báseň

03.05.2011 14:18:00 | Markéta Hl.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí