Miny obrázek

Miny obrázek

Anotace: -

Život je zadán body
Které si musíš spojit sám
Má to své nevýhody
Že někdy nevíš kudy kam

Pořadí spojnic volíš náhodně
Jak ti je osud žene pod tužku
Jedinou čarou přijdeš o hodně
Nebo s ní získáš řádnou výslužku

Časem se začne z téhle skici
Rýsovat obraz všech tvých činů
A proto maluj jako by si
Každý ten bod bral jako minu.
Autor Bolder, 03.05.2011
Přečteno 237x
Tipy 14
Poslední tipující: Lucijena, jitka.svobodova, Emmelia, CULIKATÁ, la loba, modrá..., labuť, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moudré...

03.05.2011 17:03:00 | modrá...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí