Kolem sebe

Kolem sebe

Anotace: ...

Postavila kolem sebe zeď,
prý nedostanu tě hned,
Postavila kolem sebe hráz,
nepůjde to nikdy snáz.


Kolem tebe je oceán,
odpusť mi, že nechci tě víc znát,
promiň mi, že to vzdám.


A přitom stačí troška snahy,
nejsem nedobytný hrad,
jen neotočit hned se zády,
promiňte mi, potřebuji čas.
Autor Niky88, 03.05.2011
Přečteno 275x
Tipy 14
Poslední tipující: el viento, Gabrielle, NikitaNikaT., hatlapatla, Do Ga, CULIKATÁ, Jiná, Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmmm, Niky, tohle znám, a tak Ti rozumím.

04.05.2011 09:46:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí