Zase ve sračkách

Zase ve sračkách

Anotace: když si prožívám svou vlastní osobní krizi

V pokoji sedím sám
celý rozklepaný
ptám se jestli si zas dám
abych nebyl vyděšený

chápu co myslel kurt cobain
tím lepší je shořet než vyhasnout
ted jedu kokain piko i kodein
uvažuju že měl bych vypadnout

nic mě nebaví vůbec
cejtím se strašně prázdný
řikám si jakej sem byl blbec
že konaní bylo tak marný

jednou sem měl cíle plány
všechny zahořeli jak síra na sirce
sjížděl sem hory taky i lány
ted však mám pocit že ztratil sem srdce
Autor ostuda lidstva, 03.05.2011
Přečteno 258x
Tipy 5
Poslední tipující: Pythonissa__, la loba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I hovno hoří.

06.05.2011 20:19:00 | JiřÝ

St vím o čem je řeč,pokud je to jen báseň je krásná...pokud je to pravda záleží na tobě...nicméně sračky jsou všude...tak není lepší shořet?

04.05.2011 08:12:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí