V kapce

V kapce

Anotace: při špatné náladě o hodině ZSV

upadám do depresí
a hledám jestli v kapce rosy
někdo nenašel kousek mýho štěstí

v kapce slzy hrstka květin
barvy vílí pleti
koukej ptáci, oni letí!

v kapce krve
smutné řeči
tebe nikdo nevyléči, nepřesvědčí
v kapce krve plané řeči

v kapce lihu
síla, pravda
v kapce lihu možná zrada
Autor Metal Lady, 03.05.2011
Přečteno 256x
Tipy 1
Poslední tipující: lexus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí