Komu tomu

Komu tomu

Anotace: :) kamarádovi

K sobě a od sebe
nahoru
dolů
brouzdáš se domněle
ve stéblech
stvolů

pod lampou
uliční(cí)

a když pak směješ se
a když mě škádlíš
a když se opiješ
a když mě vraždíš

nejsou už otázky
leccos už víme
k sobě o od sebe
sami pak spíme

tajnůstky tajnosti
srdeční války
stejně tě ráda mám
ikdyž "jen zdálky".
Autor Lucijena, 03.05.2011
Přečteno 266x
Tipy 17
Poslední tipující: Lenake, teď už nikdo, Bíša, j.c., drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..nahoru - dolů..
tak se to houpává i v lásce
..daleko - blízko...
***
Jiří

04.05.2011 16:37:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí