noevolunská...

noevolunská...

Anotace: a...

to si tak koukám
co kde lítá
když najednou
jako by bouchly kamna
narazil jsem
na jednu rozkošnou
planetární Simálku
co si se smíchem
na vesmírné louce pobíhala...

pardon jsem to ale nešika
ta srážka mne zcela rozrušila
promiňte
posbírám se a vzdálím
abych zchladnul
jen když dovolíte
kousek si vás vezmu...

nedaleko
jsem se dal tak nějak dohromady
ale něco se stalo
a já se rozhodl zůstat
už tě neopustím
naše soužití
díky přitažlivosti
na slapech
ovšem nikdy nebude
bez napětí
budem spolu kroužit
takže pořád budeš vidět
do mé tváře
ale jen zepředu
nejsem totiž žádný krasavec
jako třeba zlatý Tiťa Saturnův
či pestrobarevný Io u Jupitera
nebo Tritouš Neptunův
jsem jako míček
vyválený v blátě
pokrytý jizvami
prastarých kráterů
místo vody
mám jen pavučinu kanálů
se zaschlými proudy lávy
a kůži z regolitu...

nemám pole
atmosféru
ani magnety
a své tělo vystavuji
slunečnímu větru
jsem prostě herec
s množtvím převleků
od toho neviditelného
až k úplnému...

má Zemanko
navrhuji schůzku
za tmění
v uzlu
tam se protnem dlaní
vložím ti do ní kamínek z kreepu
a pak se ponořím
do tvého stínu...
Autor enigman, 03.05.2011
Přečteno 332x
Tipy 40
Poslední tipující: Holis, Žqáry, Juan Francesco de Faro, isisleo, hašlerka, pejrak, zenge, střelkyně1, Markéta Hl., labuť, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

:-)..ale dnes vládne oranž Menkar..

04.05.2011 22:16:00 | isisleo

Jdu studovat hvězdy z planetária...údajně nepomíjivé kouzlo...:)))vnadná:-)))

04.05.2011 16:27:00 | střelkyně1

Pěkně zpracované pozvání... to něčím krásným zavání... temu jistě neodolá a ráda Ti "ano" zavolá. :o)

04.05.2011 09:39:00 | NikitaNikaT.

otvírám hrad
jdu kamna vymetat
urovnám sklad na suknici
z drobných černých perel
jsem sice plevel
co jméno má Galium
jak příhodné
pro hledání a lehce k pousmání
jak nad šálkem horké čokolády
teď a tady..se na svět směju..

04.05.2011 07:44:00 | Mbonita

Ano tedy, čekám za prstencem...:-))

03.05.2011 23:56:00 | zvířenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí