mezi medy...

mezi medy...

Anotace: prostě tací...

trochu jsem regeneroval
za horizontem jevů
a v nejmenším nepřemýšlel
nad údělem svého povolání
zvažování variant
když se snesla jako list
do mé náruče...

už její obličej
za ní odvedl kus práce
žádná prkenná krása
co slouží jako vycpávka
pro potěchu oka...

přirozeně nadaná
zkrátka okouzlující
a přitažlivá umělkyně
s nesmírným intelektem
co by mohla vystupovat
jako hadí žena
v klasickém baletu
se schopností zastínit
obraz Danilovové
umírající labutě...

nevysoká ani nemalá
vnitřně vyrovnaná
voněla
živelně
jako voda
intuitivně spojená s duší
ve které souzní brambořík
cedr a mimóza
v harmonické svěžesti jara
a s úsměvem mi povídá
víte že nejste tam
kam patříte?

ano vím
vezmete si mne?

a ona
v příslibu něžného pohlazení
odvětila
dnes ne...

až pozítří....
Autor enigman, 03.05.2011
Přečteno 331x
Tipy 46
Poslední tipující: zelená víla, Holis, Jana M., Juan Francesco de Faro, Žqáry, isisleo, hašlerka, pejrak, střelkyně1, zenge, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

hmmmmm.... tak tu si nakrájím na kousky.. :-)

03.10.2011 20:36:00 | zelená víla

Jste parfemózní, pane. Poklona.

12.05.2011 14:16:00 | Žqáry

..slibně slibující..

04.05.2011 22:06:00 | isisleo

Lehounce snivé a k zamyšlení... ale závěr... hmm, zní mi jako otevřený :o)

04.05.2011 09:28:00 | NikitaNikaT.

haló...Sne!
postavte mi sněhuláka
bez rukavic
budu stát vám modelem
bez rukávníku
jak zmrzlina v poháru
z broušeného skla
trochu jahoda
trochu malina
poprášená vanilkovým blýskáním
co já vím
třeba najdete lžičku...z medu:-)

04.05.2011 07:57:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí