Mání

Mání

Anotace: Všimli jste si, jak se vlastně "máme"?

Mám.

Modrý lán
makových očí
průzračný vzduch
a plné důlky smíchu
loďku ploucí
divým proudem
bezbřehů

A tím tedy..
Mám se.

Blahoslavená
duchem bohatá
Srdce vroubkování
na každé známce
osahané od zběhů

Už myslím..
Znám se.

Sbírám
pouze nekonečno.
Hmatatelné platno
a tiché vděčno.
V klopách dní všedních
každodenní risk
Úsměv a stisk.
Na jevišti Rtů.
*
*
*
Krabičky upředených Mání
už i zblízka mámí

Klamná klání
aort
co jen za mně
se bijí.
S roky co míjím.

Mám to.
S doprovodem šesti párů
proužkovaných očí

Vzdám to.

Do vlaku
věčného vlání
skočím..
Autor zvířenka, 03.05.2011
Přečteno 379x
Tipy 22
Poslední tipující: Jiparo, BLUE-from-the-NIGHT, šuměnka, labuť, Skalsky Pavel, modrá..., NikitaNikaT., Mbonita, la loba, Dota Slunská, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsi krásně moudrá a oživuješ svět - to je fajn!

11.05.2011 09:35:00 | šuměnka

hupky

04.05.2011 08:36:00 | Mbonita

Já taky:)

04.05.2011 04:51:00 | CULIKATÁ

do trampolíny...

04.05.2011 00:11:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí