Andělé svítí v parcích

Andělé svítí v parcích

Anotace: ...

.
když si dívka sama
stříhá vlasy
není to vůbec dobré znamení

na povrchu kluk..

u nitra
rozcestí
mrazí
pro krátká mámení

to já zrozen z ledu jdu svou cestou

bose v rose
nehledám
čtyřlístek

ani když mě drásá špičaté kamení
.

Andělé posledních

ztrácí

běloučké kvítí

prší

a křehkost máje
svazuje duši
aby churavěla spolu s tělem
vyprahlá srdce

andělé svítí v parcích!


padnou první...
a ticha poví - odkvétání

včelky
slyšely je plakat
a ve tmě sněžilo...

černé mraky zlopověstné políbily zem
a blesky své kříže děsné
chystaly nad lesem!

otevřelo se nebe

a sněhoví čerti
klesali na mé rty jak dívky
na rozpraskané proutí

i vrby vzdychly a skláněly se
ty vrby smuteční
dřív než jaro skví se
viděly mne tonout nahého v hlubinách
v nichž pálí krev když v citu týráš něžná ach

andělé..
padnou první
a deště po hádkách
Autor J's .., 04.05.2011
Přečteno 325x
Tipy 27
Poslední tipující: Tamara, Mbonita, labuť, Linzerka, Dota Slunská, modrá..., Sweet KiWi, enigman, Romana Šamanka Ladyloba, ziriant, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jako ta vrba i já vzdychám a skláním se, to před tvým umem psát

23.05.2011 09:06:00 | jvacl

Nádherné rozjímavé počtení... hmmm, jistým způsobem je mi blízké, ale... věřím, že brzičko se to změní. ST!*** za krásné počtení.

04.05.2011 09:18:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí