černý cigáro v pisoáru

černý cigáro v pisoáru

Anotace: .

šel jsem se vychcat a
v hajzlu
vajgl černýho cigára
s malinovo růžovou příchutí

flusnul jsem
kousek vedle něj
a křičel
a brečel
a vzíval
skutečně skvělou stránku
temnýho života
a křičel
větru smrt

do toho hajzlu
do kterýho jsem flusnul a
vnímal prohnaně
černý cigáro
jsem se nevychcal...

s úctou
pozoruji a chčiju
krásnej rým
co dorýmoval,
citu pach
co jsem sušil
cejtim dál..
Autor humus, 04.05.2011
Přečteno 231x
Tipy 8
Poslední tipující: Jajas, CORONATION, la loba, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí