Sním

Sním

Anotace: Sním a nikdy snít nepřestanu...však nechce se mi už jen snít, s tebou navždy žít.

Sním o jarním probuzení,
kdy kapky rosy se třpytí
v dotecích slunce.

Sním o lehkém vánku,
co hraje si s tvými vlasy,
o vánku,
jež nese mi tvou vůni.

Sním o doteku, co otevře ti oči,
hebké kůži,
jež mé prsty hladí.

Sním o polibku k probuzení,
co tě vrací,
z chladného rána do žhavé noci...
Autor Ceena, 04.05.2011
Přečteno 259x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí