Můří kar

Můří kar

Anotace: -

V tanci okolo pochodně
V šelestu prachových křídel
Pokaždé můře jde o hodně
Život je nejistý příděl

Zlákána světlem jak magií
V žáru a transu té noci
Kterou jen zbabělci přežijí
Shoří ti největší cvoci

Komety mrtvých těl doutnáků
Padají bez přání k zemi
Do země z níž není návratu
Malinko do pláče je mi

Jenže ty slzy už nezhasí
Co plamen olízal k zmaru
Popel mi usedl na řasy
Jak make-up na můřím karu.
Autor Bolder, 05.05.2011
Přečteno 236x
Tipy 9
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Tamara, la loba, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky plyne...

05.05.2011 10:03:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí