DOTEK ZLA

DOTEK ZLA

víš kde najdeš svou příští vteřinu
poznáš v ní proměnu
ten zázrak všedních lásek
možná i otázek?
nedolhaných odpovědí
když nestydí
se promlouvat
jen proplouvat
proč jen tak mlčet
proč jen si lhát
nemůžeš umlčet
když dáváš mat
jen ve smutku tvém
za zrcadlem...
jen my dva,
jak skala
stínovým divadlem
dotekem zla...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 05.05.2011
Přečteno 207x
Tipy 19
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, PIPSQUEAK, hatlapatla, Mbonita, zenge, hašlerka, V.N.Losinský, Květka Š., CULIKATÁ, Tamara, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st příštím vteřinám...
tobě též...

05.05.2011 19:28:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí