Zúčtování

Zúčtování

Anotace: ...

Místo srdce smradlavá stoka citů
a pod tíhou lží pokřivená záda.
Vylezte, vy pokrytci, ze svých krytů!
Má pomsta pro vás pohřeb uspořádá.

Odkryjte zrcadla a zřete zrůdy,
jste jen cínoví vojáčci bez duší.
Už slyším červy jak lezou ven z půdy
a vidím supy vznášet se v ovzduší.

Přišel čas zúčtování, bůh se směje,
oblohu pokryl černým mrakem zkázy
a vrhá na zem blesky beznaděje,
jenž spálí na prach i to, co tu schází.

Nic není takové jako poprvé,
není hřích bez trestu, rána bez krve.
Autor Grimble Gromble, 05.05.2011
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: Noc17
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Temná ....hořká...drsná....na Tvůj věk až moc....ale je to prostě dobře napsané...ST!!!

04.08.2011 09:53:00 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí