Někdo jako Ty

Někdo jako Ty

Anotace: Someone like you...(http://www.youtube.com/watch?v=s_Zs7XS3XUo)

Někdo jako Ty
Posílá mi čerstvé květy
S trochou osvěty,
Co jednou, nedávno
Či dávno, byly proklety.

Někdo jako letní vánek
V májovém chladném ránu
Posílá pryč tu černou vránu
Chmurného období starých časů.

Někdo jako lehký spánek
Posílá mi nová slova,
Tryskající z nových dnů,
Co svou starobou jsou
Vlastně doopravdy nová.

Někdo jako Ty
Našel si mě ve vzpomínce
A vsadil si na nový rub mince,
Která není pannou ani orlem.

Někdo jako „modré z nebe“
Přišel, aby přinesl sem
Kousek mě a také sebe.

Někdo jako Ty
Rozhodl se stát střípkem
Skládanky mého života.
Autor Denael, 05.05.2011
Přečteno 350x
Tipy 10
Poslední tipující: jvacl, Chancer, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, Emmelia, rezina
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy se ani nestihne rozhodnout sám..a stejně je to přirozené :-)

08.05.2011 16:25:00 | Chancer

Někdo, jako já říká, že je to moc krásné.

05.05.2011 20:36:00 | Emmelia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí