Přítel psa

Přítel psa

Anotace: ...

Nedám na Ni dopustit
ty její pacičky a dlouhá ušiska
Ta mě neumí opustit

zázračný pohled má
žádný sestřih, žádný make-up
jen to co dala příroda

nechodí, skotačí
lesem se řítí, nečichá, slídí
před jiným netančí

nepočítá hvězdy
je to pro ni klišé, na měsíc vyje
neštěká ze mzdy

bez pána smutek
to kočka neumí, a přesto člověk
nedá dobrý skutek

v Číně se pes jí
tam je zas týrají, onam je bijí
Vietnam je zabíjí

bojujme za přítele
co je sám sebou, co drží s tebou
a nemá jiného přítele...(bohužel)
Autor eery, 05.05.2011
Přečteno 329x
Tipy 5
Poslední tipující: EM EM, enigman, CULIKATÁ, hloubavá
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí