Divný století

Divný století

Anotace: ...

Zdá se tak zbytečný,
tohle divný století, nebezpečný.
Zdá se tak bez smyslu,
lidé plní pesimismu.

Svět do černé se zahaluje,
pln omylů se objevuje.
Co ještě se musí stát,
abychom se za lepší svět začali prát?

Přírodu zničíme,
továrny zvesela stavíme,
morálka upadá,
lidé jsou líní pracovat rukama.

Už ani myslet se nám nechce,
jo ale válet se, to nám jde lehce!

Život je jen kýč,
máme však, co si zasloužíme.
Proč bychom měli dostávat víc?!
Autor Gaia.M, 05.05.2011
Přečteno 268x
Tipy 5
Poslední tipující: Bambulka, labuť, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...každý svého štěstí strůjcem...

06.05.2011 01:17:00 | Bambulka

Dokud nepřijdeme k rozumu, bude hůř a hůř...

06.05.2011 00:24:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí