BL svět

BL svět

Anotace: Who cares?

Dnes lidská smrt hromadně se slaví.
Křičí všichni.
Mladí, staří.

Fanatici se vší ctností,
zapomněli na neštěstí.

Kde ropa je?
Mexický záliv?
Cože? Lybie?

Dej chvíli pokoj stresu.
Obrať zrak k rodině, obloze i světu.
Nikdy však nezapomínej,
co bylo, je i není.

Protože stín se světem tiše plazí.
Ty vždy vzbudit se můžeš
a noční můru zahnat.
Dokud světlo nevymizí.
Autor Satr, 06.05.2011
Přečteno 227x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí