Tok prázdých myšlenek

Tok prázdých myšlenek

Anotace: Ne-báseň... Jen myšlenky, které se mi honily hlavou...

Obehnána kouřovou clonou,
ve svém světě schovaná za záclonou,
s otazkami bez odpovědí...
Jak to skončí... Nikdo neví...

Ani jedna...
Ani druha...
Natož tak tak třetí.

Jsme obehnáni ničím - v zajetí...
Myšlenek, na ni a na tu druhou,
svým myšlenkám otrokem - tobě sluhou...


A topím se v dluzích...

Protože ty tam, a já tady
mezi námi dálka a ta třetí.
Dusím se, pletu se, umírám hlady...

Svírám telefon, na zázrak čekám...
Ležím, křičím, stínů se lekám...
Protože hvězdy pozoruji tady sama.

Když vím, že na očích je taky máš...
Autor strašidýlko-střapatý, 06.05.2011
Přečteno 253x
Tipy 31
Poslední tipující: ofca, Haniéčka, Stoneman, Juan Francesco de Faro, nejsembásník, střelkyně1, Maryje..., Psavec, Madanik, Markéta Hl., ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí