Osud

Osud

Anotace: cestou domů v plném metru...

Naše osudy protnou se
a nebo minou,
co kdybych potkal jinou?

Také bych s ní šťastný byl?
Kdo ví?
Možná bych se s ní také oženil.

Snad osud to takto chtěl,
že společné naše cesty jsou,
v jednu, že se dál spojujou.

Denně potkávají se stovky lidí.
Většina se jen mine,
vzájemně o sobě jen sotva vědí.

Jak dáno je, kdo bude ten,
s kým v běhu života,
bude člověk seznámen?

To osud do života karty dává,
pak nás pozoruje z povzdálí,
jak kdo poker života válí…
Autor Bumbác, 06.05.2011
Přečteno 245x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, nejsembásník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

osud nám karty často míchá,
posílá signály, otočí osudí,
chvíli je hladký, místy píchá,
člověk se zkrátka v životě nenudí ...

06.05.2011 10:23:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí