Když se nikdo nedívá

Když se nikdo nedívá

Anotace: ...

Sbírka: Ticho

Ve Tvém náručí
chladná,
chladná jako noc
co do rána
zvolna se rozplývá
co zimnicí třese se
a přitom
teplým úsměvem
se usmívá
...
Mám strach
když nikdo se nedívá
že sejdu
ze své cesty
a že rozplynu se
mezi Tvými prsty
...
Autor TedelyBear, 06.05.2011
Přečteno 352x
Tipy 17
Poslední tipující: hatlapatla, hašlerka, Jana M., strašidýlko-střapatý, Madanik, CULIKATÁ, Jiná, labuť, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí