Přestupní stanice

Přestupní stanice

Anotace: A věčná setkávání

Sbírka: LeTělo duší

I dnes mě čeká obvyklých pár minut mezi přehršlí neznámých tváří
jarních kabátků a uspěchaných nohou
ráda tu čekávám za skleněnými dveřmi knihkupectví
a mezi novinkami je vždy něco o lidských osudech
jejich hrdinové zrovna procházejí kolem
a úsměvů je pomálu
taky nikdy nechci být hrdinkou
které ujel vlak
Autor Trinity666, 06.05.2011
Přečteno 387x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí