VĚC

VĚC

Anotace: ....

Vykouřím
možná vypiji
tvoje svědomí
strach vypudím
a zbytky odhnijí
i ty kousky medový

co schováváš
a tajíš
jak rozbouřené léto
utkané z hedvábných slz
vrásky rtěnkou smazáváš
jako malíř
co zachytil židovské ghetto
prošpikované skrz

a hluchý pianista
ladí
bezvládné tělo
skřípot zubů
když pláčeš
a tvůj život je artista
co svádí
když v očích ti hřmělo
v klubu
paroháče

doufám
že už tě to nikdy
nebude tak bolet
život je přece tak krásný!!!!
Autor ZILA78, 07.05.2011
Přečteno 244x
Tipy 29
Poslední tipující: Dota Slunská, Maryje..., hatlapatla, NikitaNikaT., la loba, hašlerka, Mbonita, Kars, labuť, Azure angel, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je dobrá věc!!

16.05.2011 18:06:00 | Dota Slunská

život je.....všechno...ST.

09.05.2011 21:48:00 | Maryje...

život je krásný i s tou bolestí...

07.05.2011 21:55:00 | la loba

život je krásnej...

07.05.2011 21:34:00 | Mbonita

vypiju Tvoje svědomí
až na dno kalichu
pak ztratím kus svých ostychů
a propletem se venku za domy...

07.05.2011 07:33:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí