Zmatené srdce

Zmatené srdce

Anotace: ...

Sbírka: Ticho

Odháním Tě
od sebe
a přitom mě
srdce bolí
tolik Tě chci
cítit Tě u sebe
a přitom chci
upadnout v zapomění
vím že se
zmatené srdce
asi mýlí
z dráhy své
rozum se však
neodchýlí
...
Miluju Tě
bože,
jak dlouho to už vím
však uvnitř cítím
že Ti to nikdy
nepovím
...
Autor TedelyBear, 07.05.2011
Přečteno 266x
Tipy 9
Poslední tipující: hatlapatla, Květka Š., strašidýlko-střapatý, Jiná, CULIKATÁ, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí