Policajt

Policajt

Anotace: ...

Že chybami se člověk učí?
Sejde z mysli, když sejde z očí.
Tahle holka se nikdy nepoučí.
Dál se radši mučí.

Uniforma praštěná.
Není vůbec nádherná.
Je hrozně proradná.
Sobecká, zlá a zkažená.

A její nositel?
Arogantní a prolhanej.
Myslela, že je to její spasitel.
Než odešel s tím, že ona brečí smířenej.

Už nikdy víc, už nemůže jí nic dát,
holka bláznivá, žlutou růži může svírat,
do očí se mu dívat a hlasitě se smát.

Ty hlupáku pitomá, mohl sis krásně žít,
nemusel by ses ničeho vzdát,
ale dívku bláznivou, už jiný má rád!
Autor Gaia.M, 07.05.2011
Přečteno 242x
Tipy 2
Poslední tipující: Z kapky deště
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí