Šedá ozvěna

Šedá ozvěna

Anotace: ..a

Šedá
Ulice
Šedá a lidé
splývá
možná čísla
já nevím
vy ne
já ano
Je toho moc
moc očí mám
Prostor
jeden
miliony realit
Šedá
Šedošedá
obloha
na ni oblaka
ptáci plují
křídla odcizeny ve prospěch
absolutně nevím čeho
utopil jsem se
v dokonale
čisté
abstrakci
šedýho
zvracení
Asi mě to hodně bolí
Snažím se nemyslet
Doktoři
sedí
svítí šedým světlem
co nesvítí
asi to nežije
asi to neexistuje
asi to nevnímá
ale já ano
ale já nevím
vy
ne
já ano
desítky
stovky
tisíce
miliony
pak už je to exprese
všechno je myšlenka
materialismus je póza pro
pouhý dvě oči

mám spoustu očí
proto mám spoustu otázek
nevím
jak to
ukončit
protože je to
nekonečný

je to ozvěna
je šedá!
Autor Lamorte, 07.05.2011
Přečteno 310x
Tipy 13
Poslední tipující: efeeez, Désolé, labuť, čas.běží, Manstein, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nadevšechno plazma

07.05.2011 17:40:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí