Smích tulák

Smích tulák

Anotace: Inspirace z modráskova, díky. Už dlouho mě nepolíbyla Můza.

Sbírka: Inspirace z liter

Smích je motýl co sedá na kytky
a taky večernice co zpívá veselý Blues.

Cudně se culí v roztávající zmrzlině,
která stéká ze tvých rtů na mé.

Smích je snílek a blázen,
zpívá na pohřbech světců
a lká nudným patronům.

Sem tam uhodí z čista jasna,
jako blesk
a pak ho nevidíš,
ták dlouho dokud nezívneš.

Neokyslíš neurony
a on se zas zableskne
na zrcátkách tvý duše.
Autor Lady L, 07.05.2011
Přečteno 356x
Tipy 10
Poslední tipující: Tamara, labuť, NikitaNikaT., Mbonita, 6thSun, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné a lehce k zamyšlení, ST!*** za obsah.

08.05.2011 08:33:00 | NikitaNikaT.

Krásně Tě dnes múza políbila
tulácky dosedla-právě se zaculila:-)))

07.05.2011 19:45:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí